Doe waar je
goed in bent

en laat de rest aan
andere specialisten
over

L&P. Voor ondernemers, door ondernemers

Al 75 jaar verzorgen wij voor onze relaties een volledige administratie. Hierbij kunt u denken aan: financiële administraties, loonadministraties en fiscale zaken. Uw fiscale en administratieve problemen lossen wij snel en vakkundig op. L&P opereert volstrekt onafhankelijk. Daarom kunt u er zeker van zijn dat wij met ons advies en onze diensten alleen úw belang dienen.

Financiële administratie

Administratie. Dat is iets waar een aantal ondernemers liever niet aan denkt: “Je doet het toch maar voor de Belastingdienst.” Hoor je dan. Gelukkig zijn er ook veel ondernemers die begrijpen dat de administratie als een managementtool kan worden gebruikt. Voorwaarde om dit gereedschap goed te kunnen gebruiken, is dat uw administratie goed wordt ingericht en onderhouden. Voor het actueel houden van uw administratie zijn er diverse oplossingen mogelijk: u houdt uw administratie ‘in eigen huis’ bij en laat deze door een deskundige controleren of u besteedt de administratie geheel of gedeeltelijk uit. In alle gevallen is L&P voor u de aangewezen partij om u met hun expertise te ondersteunen.

Financieel advies

Deskundig financieel advies is voor een ondernemer onontbeerlijk. Als ondernemer heeft u te maken met talloze wetten, regels en financiële risico’s. Wij maken u graag wegwijs in deze complexe materie. Met financieel advies en financiële dienstverlening. Wij richten ons met name op de lange termijn. Daardoor weet u dat ook de toekomst van u en uw bedrijf is zeker gesteld.

Salarissen

Overweegt u om uw salarisadministratie over te dragen aan specialisten? Heeft u behoefte aan advies over personele zaken zoals arbodienstverlening (arbozorg, gezondheidsbeleid) en CAO’s? Zoekt u de diepte in arbeidsrecht of begeleiding bij arbeidsovereenkomsten, beloning én ontslagprocedures?

Met L&P heeft u een zakelijk partner bij wie u alle zaken die betrekking hebben op personeel en personele organisatie kunt uitbesteden. Zodat u zich kunt focussen op de kernactiviteiten van uw organisatie!

Jaarrekeningen

Wij stellen niet alleen uw jaarrekening samen, maar wij bespreken met u ook de resultaten van uw onderneming en nemen de financiële en fiscale positie met u door.

Fiscaal advies

U wilt natuurlijk niet meer aan de fiscus betalen dan strikt noodzakelijk is. Op al uw fiscale vragen hebben wij een adequaat antwoord. Daarnaast kunnen wij u behulpzaam zijn bij vaak complexe zaken als bedrijfsopvolging, het kopen of verkopen van een onderneming, second opinion-onderzoeken en overleg met financiële partijen.

Startende ondernemers

Startende ondernemers hebben voor een belangrijk deel bijgedragen aan de groei van ons kantoor. De start en/of aankoop van een onderneming is een belangrijke gebeurtenis. Op basis van langdurige en ruime ervaring bieden wij optimale startersbegeleiding.

L&P. Voor ondernemers, door ondernemers

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u behoefte aan
een adviesgesprek, neem dan contact met ons op.

L&P
Gildelaan 1-1a
4761 BA Zevenbergen
Postbus 135
4760 AC Zevenbergen

t  0168 40 26 15
e  info@elenp.nl
i   www.elenp.nl